Menu

SPOMENAR

02_Arijana-i-Petar_055-1024x682

VJENČANJE ARIJANA I PETAR

“Ako itko može bez greške organizirati sadržajno i bogato vjenčanje onda je to zaista Maja Rinčić.
Draga Maja, zahvaljujemo Ti na odličnom cateringu (bravo Lido na ukusnoj hrani i izvrsnoj posluzi); izvrsnom bendu koji nije svirao seljake i narodnjake i na sjajnom fotografskom timu.
Zahvaljujemo na organizaciji hotela i taxi službe, na svim izvrsnim prijedlozima, idejama, trudu i odličnoj organizaciji..
I da se ženimo drugi put izabrali bi sve isto.. ali nećemo :)… Stoga svim budućim mladencima preporučujemo da se obrate Maji kako bi zaista bili sigurni da će sve biti odlično organizirano. Još jednom veliko hvala :)”

 

 

AntoanetaConstantine13VJENČANJE ANTOANETA I CONSTANTINE

“Dear Maja,
Thank you so much for your help and excellent service during our wedding in Croatia. As foreigners, we were worried about organization of such event abroad. You make our special day gorgeous and exactly as we imagined. Organization was flawless! We didn’t bother for anything but for our joy and love only. We are glad we choose “San Vjenčanja” as our wedding agency and sincerely appreciate all your efforts.”
Constantine & Antoaneta

 

 

 

JelenaTomislav5VJENČANJE JELENA I TOMISLAV

“Cijeli dan našeg vjenčanja je prošao kao ‘Little trip to heaven’ i svako prisjećanje na njega nam zagolica osmijeh na licu. Od svega smo željeli samo da bude opušteno, veselo, rasplesano i bezbrižno. Puno hvala Maji na svoj uloženoj energiji i pomoći koji nam je pružila da dobijemo upravo to.”

 

 

 

 

 

marina-i-amir_onedaystudio_0164VJENČANJE MARINA I AMIR

“Svi mi sanjamo i zamišljamo taj dan. Zamišljamo sunce, vedar i nasmijan dan, proljeće, svaki detalj na pažljivo isplaniranom mjestu.
Naš dan je tako počeo, ali prije nego smo se trebali vjenčati pala je kiša, nebo je postalo sivo i oblačno.
Maja je u jako kratkom roku uspjela cijelu priču sa sjenicom zamijeniti s vjenčanjem u šatoru i sve je bilo predivno.
Mi smo došli na golf terene, tamo su bili svi oni koje volimo, prije samog čina vjenčanja pjevala nam je klapa i na kraju bez obzira na kišu, oblake i tmuran dan, nama je taj dan bio najlijepši, najsretniji zapravo najsunčaniji! Hvala šta ste nam pomogli pri ostvarenju našeg sna”

 

 

AleksandraIvan17VJENČANJE ALEKSANDRA I IVAN

“Šteta što se ne udajem svake subote!! Hvala ti Majo što si pomogla u ostvarenju da naš dan bude zaista poseban i za pamćenje. Komplimenti i dalje stižu sa svih strana i odjednom bi se svi rado udavali i ženili :) Čak i najveći skeptici su ostali bez teksta, a i nas dvoje ne možemo reći ništa drugo osim veliko hvala.”

 

 

 

 

 

Ivana I Tin 4VJENČANJE IVANA I TIN

Ivana i Tin željeli su intiman obred usred zelenila, pa su za mjesto vjenčanja odabrali Golf & Country Club, nadomak Zagreba. Dana 05.06.2010. razmIjenili su vjenčane prstene u oazi mira i zelenila, uz zalazak sunca. Proslava je održana u toplom ambijentu obližnjeg restorana.

„Presretni smo što ste nam omogućili da vjenčanje bude kao iz snova. Jednostavno svi uzvanici su ostali bez daha, bili su očarani. Obred, dekoracija sjenice i sve vaše sugestije pokazale su se više nego opravdane. Preporučit ćemo vas svim prijateljima. Još jednom vam hvala, hvala, hvala od srca. “

 

 

 

Andrea i Igor NASLOVNA_800x533VJENČANJE ANDREA I  IGOR

Andrea i Igor na vječnu ljubav zavjetovali su se 29.05.2010. na zagrebačkom moru – Jarunu. Veliki događaj proslavljen je u restoranu „Lido“. Tijekom cijele ceremonije vjenčanja opuštenim i veselim mladencima osim vremena smiješili su se i znatiželjni šetači.

„Sve je bilo kao iz bajke. Obred na otvorenom baš kao što smo i priželjkivali. Budući da se vjenčanje ispod ovako prekrasne sjenice rijetko viđa, gosti su bili oduševljeni. Presretni smo što smo našu ljubav okrunili na najljepši mogući način, i na nama dragom mjestu.“

 

 

 

02_Helena i Zivko_062 NASLOVNA_800x534VJENČANJE HELENA I ŽIVKO

Dana 02.06.2010. svoje sudbonosno „da“ izrekli su Helena i Živko pred šezdesetak svjedoka. Svadbena svečanost održana je u restoranu Spoon u Hypo centru, u Zagrebu. Sjenica „LILI“ ukrašena bršljanom i svilenim šalovima postavljena je unutar restorana, a tijekom cijele večeri bila je prekrasna kulisa za fotografiranje.

„Čim smo vidjeli sjenicu „LILI“ znali smo da će se odlično uklopiti u cijelu priču oko našeg vjenčanja. Uzvanici su bili oduševljeni, cijeloj svadbi dala je poseban „štih“, a fotografije koje krase naš foto album su iznimne.“
 
 
 

Petra i Marko 5 NASLOVNA_800x531VJENČANJE PETRA I MARKO

Dana 28. veljače 2010. godine na Jarunskom jezeru svoje sudbonosno “da” izrekli su Petra i Marko. Svečani obred uz lagane zvuke tamburica, šum mirišljavih borova i pod kupolom odabrane sjenice “LILI” uzvanike je ostavio bez daha.
Evo što su o samom vjenčanju rekli mladenci, a ostalo pogledajte na fotografijama.
“Vjerujemo da je većini mladenaca, kao uostalom i nama, vjenčanje zapravo u magli… od silnog uzbuđenja, želje da sve prođe dobro, da se svi zabave…
No, ono čega ćemo se zasigurno sjećati, je sam čin, koji ne bi bio tako romantičan i upečatljiv, da se nismo vjenčali pod okriljem Jarunskih borova, uz klapske zvuke ‘Vilo moja’ i preromantične sjenice “LILI”.  Prilaz matičarke, bijeli tepih, mali borići sa strane, uzvanici uokolo… Doista nezaboravno! No sjenica je sve očarala, doslovno oduševila!!!
Komentar koji najbolje oslikava cijeli obred bio je (i to unatoč tomu što naše vjenčanje nije bilo tradicionalno i uobičajeno):
“Vjenčanje kao iz bajke!”. I doista je bilo kao u romantičnom filmu.
Zahvalni, Petra i Marko