Menu

Sjenice

Zahvaljujući kvalitetnim sklopivim sjenicama i cvijetnim lukovima, jedinstvenim u Hrvatskoj, vjenčanje iz snova moguće je organizirati gdje god poželite, na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. Unikatne sjenice ručni su rad. Načinjene su od kovanog, bromiranog željeza bogate limenim lišćem i cvijećem rezanim vještom rukom majstora. Sklopivi lukovi predviđeni su za ukrašavanje cvijećem, tkaninama, balonima, fenjerima u skladu s eksterijerom, mladenkinim buketom, bojom vjenčanice ili stilom vjenčanja. Nema ljepše kulise za fotografiranje od prekrasne sjenice ili elegantnog luka u jedinstvenom prirodnom ambijentu.

dalija_naslovna_800x536ELEGANTNA SJENICA DALIJA

Elegantna sjenica “Dalija” u potpunosti je ručni rad. Izrađena je od izdržljivog i estetski vrijednog materijala – kovanog, bromiranog željeza. Stupovi su pravokutnog oblika spojeni lukovima od savinutog flaha. Crna sjenica preporuča se za ceremonije na temu određene boje ili vrste cvijeća, a mogućnosti dodatne dekoracije su neograničene. Mirisni cvjetni aranžmani mogu se postaviti oko stupova, krova ili isprepletenih lukova. Krov svilenkaste boje bijele kave i šalovi omotani oko stupova mogu biti u različitim bojama. Sjenica se sastoji od nekoliko djelova, sklopiva je, a montaža traje do dva sata. U cijeni ove sjenice uračunati su stol za matičara i klupa za mladence i stolci za kumove.
Dimenzije: 3 metra promjera u krug, a ukupna visina je 2,70 m Montaža i dostava uključeni su u cijenu za Zagreb i okolicu…

 

 

NASLOVNA SJENICA LILI_740x600ROMANTIČNA SJENICA LILI

Romantična sjenica “Lili” u potpunosti je ručni rad. Izrađena je od izdržljivog i estetski vrijednog materijala – kovanog, bromiranog željeza. Stupovi su omotani bršljenom od lima, od istog materijala izrađeni su i lukovi bogati cvijećem i listićima. Krov i šalovi omotani oko stupova mogu biti u različitim bojama. Konstrukcija je smeđe boje, a lukovi od cvijeća i lišća te bršljan oko stupova zlatne i bakrene boje.Krov je svilenkaste boje bijele kave. Oko oblih stupova omotani su svileni šalovi bijele boje i umjetni zeleni bršljan koji se po želji mogu skinuti. Zahvaljujući dekorativnoj punoći sjenicu „Lili“ nije potrebno dodatno ukrašavati, što u konačnici umanjuje izdatke.Sjenica se sastoji od nekoliko djelova, sklopiva je, a montaža traje do dva sata.U cijeni ove sjenice uračunati su stol za matičara i klupa za mladence i stolci za kumove.Dimenzije: 3 metra promjera u krug, a ukupna visina je 2,70 metara. Montaža i dostava uključeni su u cijenu za Zagreb i okolicu…

 

slika1LUK ROSA

Luk “Rosa” je u potpunosti ručni rad. Napravljen je od kovanog, bromiranog željeza. U potpunosti je bijele boje. Premda je bogat lukovima od savinutog flaha može se obogatiti dekorativnim cvjetnim kreacijama. Na glavni luk nadovezuju se dva niža luka koja se po želji mogu, ali i ne moraju montirati. Luk je jednostavno sklopiv, montaža traje do pola sata.
Dimenzije: osnovna konstrukcija po dužini ima 5 metara, a ukupna visina je 2,3 metara.
Montaža i dostava uključeni su u cijenu za Zagreb i okolicu.

 

 

 

 

 wedding isle (2)_800x533LUK SANA

Luk “Sana” u potpunosti je ručni rad. Izrađen je od izdržljivog i estetski vrijednog materijala – kovanog, bromiranog željeza. U potpunosti je crne boje. Premda je bogat lukovima od savinutog flaha može se dodatno ukrasiti dekorativnim cvjetnim kreacijama.
Luk je jednostavno sklopiv, montaža traje do pola sata.
Dimenzije: luk je širok 1,8 metra, a ukupna visina je 2,3 metara.