Menu

Galerija

BUKETI

buketi_naslovna

“Ako zastanete i poslušate cvijeće ono će vam ispričat svoju priču. Može vas očarati bogatstvom boja, mirisa i oblika. Svojom ljepotom potiče maštu i može upotpuniti vaše vjenčanje u najljepšem obliku.

Cvijeće ima svoje značenje, njegove boje predstavljaju emocije, osobnost i stanja svijesti. Bijela boja je simbol savršenstva, čistoće i nježnosti, crvena je boja strastvene ljubavi i energije, ružičasta je mladosti i sreće a ljubičasta boja označava postignuće i uspjeh. Vrste cvijeća također pričaju svoju priču. Cvijet božura ima značenje časti i bogatstva, frezija smirenosti, kala elegancije i luksuza, orhideja ushićenosti i ljepote a ruža kao kraljica cvijeća ima značenje ljubavi.
Prepustite se u ruke naših iskusnih florista, neka vas odvedu u svijet mašte i pretvore vaše vjenčanje u bajku…”

TEMATSKA VJENČANJA

slika1

Tematska vjenčanja su za odvažne mladence koji vole izači van okvira poznatog. Najljepši dio ovakvih vjenčanja su kostimirani gosti koji se unesu u svoju ulogu i postanu netko drugi samo za tu večer jer svi ponekad volimo nositi maske  :). Takva vjenčanja dobe drugu dimenziju i zabava uvijek bude odlična. Tematska vjenčanja uvijek budu nezaboravna!

CVIJEĆE I DEKORACIJE

NASLOVNA CVIJEĆE I DEKORACIJE_800x533

Cvijeće i cvjetne dekoracije najljepši su dio vjenčanja. Mirisi, boje, oblici, spojeni u priču o vama, odraz su vas i vašeg stila. Savjetovati ćemo vas i pomoći odabrati najljepše cvjetove koje ćemo oblikovati u zanimljive oblike prema vašim željama. Mnogo je dekorativnih detalja na vjenčanju, vjenčani buket, dekoracija obreda za vjenčanje, uređenje stolova gostiju, dekoracija stola mladenaca, reveri, ukrašavanje automobila, niz neograničenih mogućnosti… A ako se pitate što ćete sa svim cvijećem nakon vjenčanja, poklonite ga svojim gostima i njima će na stolu mirisati još danima.