Menu

Cvijeće i dekoracije

naslovnaPastelno proljetno vjenčanje

Predivne pastelne boje obogatile su ovo proljetno vjenčanje. Sve je izgledalo jako nježno i opušteno baš kao i mladenci. Buket mlade napravljen je od bijelih i rozih ruža i zelenih i bijelih karanfila. Aranžmane na stolovima još su uz ruže i karanfile krasile frezije i lizijantusi te mnogo zelenila. Pazilo se na svaki detalj a najveće hvala je bio osmijeh na mladenkinom licu

 

 

 

 

 

zelena tema vjenčanjaVjenčanje u zelenim tonovima

Maleno vjenčanje od 50ak gostiju smjestili smo u restoran Batak u Golf & Country clubu Zagreb. Sa puno zelenih tonova i nježnih bijelih cvjetova sve je odisalo prirodnim štihom i ležernošću. Vrlo prozračna i opuštena atmosfera.
 
 
 
 
 
 

 

naslovnaTamno ljubičaste kale

Bio je jaaako vrući ljetni dan. Mladenka Andrea prihvatila je izazov i odlučila se za tamno ljubičastu boju kao temu vjenčanja. Odabrali smo kale i ruže za glavno cvijeće i potopili ih u vodi u visokim vazama. Zbog velike vrućine ta voda je davala osjećaj svježine na stolovima. Pogledajte kako je sve izgledalo ..

 

 

 

 

 

dekoracijeVjenčanje i jednostavnost prirodnih materijala

Netko teglice puni pekmezom, mi smo ih napunili cvijećem. Odrezali smo deblo i napravili drvene podloške za teglice od pekmeza koje smo dekorirali cvjetnim aranžmanima. Vrlo zgodno i vrlo jednostavno..

 

 

 

 

 

NASLOVNA_800x533Red bisera, red čipke i red margareta

Restoran Lido na Jarunskom jezeru ukrasili smo biserima, čipkom i bijelim margaretama. Mladenka Marina je htjela bijelo vjenčanje sa dahom starinskog štiha. Margarete su njeno najdraže cvijeće a starinski štih smo dobili dodatkom bijelih bisera i bakine čipke.
 
 
 
 
 
 
 
 

naslovna crvene ruže_800x533JEDNOSTAVNOST CRVENIH RUŽA

Sa vrlo malo cvjetova u visokim martini vazama dobili smo efekt elegancije i jednostavnosti. Mladenka je odabrala crvenu boju jer se odlično uklapa u interijer restorana Spoon. Vjenčanje je održano u Ožujku pa smo zbog hladnog vremena obred vjenčanja napravili unutar restorana. Crvena boja bila je pun pogodak za vrijeme i prostor.

 

 

 

 

 

naslovna - češeri i ružeZimsko vjenčanje zlatnih tonova

Obožavamo zimu i zimska vjenčanja! Zlatni češeri, zlatne suhe grane, bijele ruže, ranunkule, mini ruže, gipsofila, zlatno žito i zlatni orasi… predivan zimski ugođaj na vjenčanju

 

 

 

 

 

DSC_8503_800x533VJENČANJE I DOČEK NOVE GODINE – CRNO BIJELO VJENČANJE

Dobar spoj vjenčanja i dočeka Nove godine. Koristili smo sve zimske materijale poput suhih grana, kristala, šljokica, lučica i dobili pravi ugođaj. Neobična varijanta na ovom vjenčanju su crni stolnjaci i crne navlake za stolce sa bijelim tanjurima i salvetama koji su se jako dobro uklopili u prostor. Uzvanici su imali taj dvostruki dojam slavlja vjenčanja i ulaska u Novu godinu. Obred vjenčanja je također održan u istom prostoru cijeli obojan u bijelo sa mnoštvom romantičnog svjetla svijeća.